Támogatás

Pénzbeli támogatás

A Mozgalmat az alapítványon keresztül tudja támogatni.

Támogatás banki utalással

Bank: Gránit Bank Zrt.
Kedvezményezett neve: 72 Tanítvány Mozgalom Alapítvány
Számlaszám: 12100011-17887306 vagy adomany@72tanitvany.hu
Közlemény rovatba tüntesse fel: Adomány

Egyszeri vagy rendszeres támogatás bankkártyás fizetéssel:

Az alapítvány célja

A katolikus közéleti kulturális és oktatási tevékenység támogatása. A katolikus értékrendű civil szakmai szervezetek munkájának támogatása, társadalomra gyakorolt jótékony hatásuk bemutatása, integrációjuk és együttműködésük elősegítése. A katolikus szervezetek közösségfejlesztésének támogatása, működési feltételeik biztosítása. A keresztény értékek társadalmi hatásának bemutatása, ezek számára nyilvánosság biztosítása. Az ezzel összhangban álló katolikus szervezetek, mozgalmak támogatása. A katolikus szakmai szervezetek számára nyilvánosság biztosítása, kapcsolatépítés és hálózatszervezés, ösztöndíjak és egyéb támogatási formákon keresztül.

Támogatás

Tudjuk, hogy a közösségért végzett munka megfizethetetlen, de a szervezet fenntartásához szükségünk van anyagi eszközökre is. Kétféleképpen tudja támogatni a mozgalmat.

Ha a szervezet működéséhez szeretne hozzájárulni rendszeres vagy egyszeri adománnyal, akkor utaljon az erre szánt összeget számlaszámunkra vagy adjon havi rendszeres megbízást bankjának.

Ha egy-egy projekthez szeretne csatlakozni, akkor írja be a közlemény rovatba a projekt nevét.

Az eddigi tapasztalatok alapján vagy egy évre egyszerre teljesítik a támogatást, vagy havi rendszeres megbízást adtak a bankjuknak. Ha nem rendelkezik számlaszámmal, a programjainkon a vezetőknek tudja odaadni az adomány készpénzben.

A 72 Tanítvány Mozgalom Alapítványról itt tudhat meg többet.