Önkéntes munka

„Ora et labora” mondja Szent Benedek regulája. És valóban a sok telefon és e-mail, beszélgetés és két találkozó közötti rohanásban hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy Isten segítsége nélkül, minden amit teszünk, csupán emberi erőlködés. Ezért kérünk benneteket, hogy imádkozzatok naponta a Hetvenkét Tanítvány Mozgalomért, teremtett világunkért. Ennek egy formája lehet a Laudati si’ enciklikában található imádság. (Láblécben a lelkiség pontban találod mindkettőt.)

Feladat sok van. Találunk testhezállót. Jelentkezni az iroda kukac 72tanitvany pont hu címen lehet.

“Nyitott pozícióink”

Tudástár bővítés

Várjuk a Wikihez értő barátaink jelentkezését az oldal szépítésére, bővítésére. A T72 Tudástár itt érhető el.

LS honlap szerkesztő

2020. májusában elindítottuk laudatosi.72tanitvany.hu honlapot kizárólag teremtésvédelmi cikkek publikálására. Szeretnénk angolból fordítani, friss saját írásokat megjelentetni. Ha tudsz angolból fordítani jól, vagy szívesen adminisztrálnád az oldalt, jelentkezz!

Facebook adminisztrátor

Feladat a mozgalom facebook oldalának kezelése (napi egy közéleti/vallási témájú post elhelyezése az idővonalon, a mozgalom eseményeinek megjelenítése); a facebook csoport moderálása a csoport irányelvei alapján.

Szervező

Részigazság Klubok szervezése: kapcsolattartás a szolgálat vezetőjével, esemény létrehozása honlapon és a facebookon, est kommunikációja, terem rendezésében való közreműködés, ajándékok beszerzése, technikai segítők felkérése, és általában véve minden ami az est sikeres megrendezésével kapcsolatos tevékenység.

Hírszerkesztő

Civil szervezetek oldaláról gyűjtött vagy általuk elküldött információk alapján rövidhírek szerkesztése, weboldalon történő rögzítése, szerkesztőségeknek való elüldése.

Fordító

Mindig akad valami, amit le kell fordítani. Ha ebben tudsz segíteni, akkor jelentkezz. Hálásan köszönjük a segítségedet.