Csatlakozás

Ha ezeket a sorokat olvasod, megtetted a mozgalom közösségéhez tartozás első lépését. Ha egyetértesz a mozgalom küldetésnyilatkozatával, és szeretnél csatlakozni, az itt található űrlapon tudod megadni az adataidat, amit nagyon szigorúan védünk.

Két lehetőség áll előtted.

  1. Dönthetsz úgy, hogy csak a nevedet és az e-mail címedet adod meg. Ekkor értesülsz a mozgalom híreiről, meghívót küldünk az eseményeinkre.
  2. Ha komolyabban szeretnél részt venni a mozgalom életében, akkor jelöld be a Tanítvány leszek négyzetet és további kérdéseket kapsz azért, hogy többet megtudjunk rólad. Erre azért van szükség, mert így meg tudjuk mondani, hogy melyik munkacsoportba érdemes csatlakoznod, milyen feladatokban tudjuk a segítségedet igénybevenni.

Összeszedtünk pár okot, hogy miért érdemes tanítványnak jelentkezni?

  • Elsőként a közösségünknek küldünk meghívót az eseményeinkre.
  • Részt vehetsz a szakmai csoportok munkájában.
  • Segítünk a kapcsolatépítésben. Megismerkedhetsz a szakmában tevékenykedő keresztény emberekkel. Meghívunk zárt facebook csoportunkba.
  • Vannak olyan szolgálatok, ami nagyobb felelősséggel és munkával járnak, mintsem önkéntes alapon oldjuk meg. Az ilyen projektekre a tanítványok közül keresünk olyanokat, akikkel megbízási szerződést kötünk és a munkájukért pénzt adunk.