Darvas Márton – egyéni vállalkozó

Ingyenes Angol Újrakezdő Tanfolyam

Online tanfolyam a vírushelyzetben érintetteknek

egy nagy löket az önálló tanuláshoz

Segítség a továbblépéséhez

A nyolc alkalmas, összesen 12 órás online tanfolyamot azoknak az A2-B2 szint között lévő nyelvtanulóknak szánom, akik már többször nekilendültek az angol tanulásnak, de mindig elakadtak, és nem tudták azt a rutinjuk részévé tenni, hogy így folyamatosan fejlődni tudjanak, és bátran használják a nyelvet.

Ez a tanfolyam elsősorban egy nyelvtani-logikai újraépítkezés-tudásrendszerezés, valamint olyan tanulási praktikáknak az átadása, ami segíthet a jövőbeli önálló fejlődésben és a motiváció megtartásában.

Az ingyenes online tanfolyamot két csoport számára szervezem: akik munkája megszűnt vagy bizonytalanná vált a járványhelyzet miatt, valamint az egészségügyben és további közhasznú/nélkülözhetetlen munkakörökben mindannyiunkért dolgozóknak. Előbbieknek így szeretnék segítséget nyújtani jövőbeli lehetőségek megtalálásához, utóbbiaknak pedig így szeretném kifejezni hálámat a helytállásukért.

2020. november 3-27.

Kedd-péntek 8:00 - 9:30

8*1,5 - összesen 12 óra

Zoom konferencián tartott órák

s

Jelentkezési határidő: november 1.

kik vehetnek részt

Előfeltételek

Vírushelyzetben való érintettség

A tanfolyam két csoportnak szól: a vírushelyzet miatt munkájukat vagy jövedelmük nagy részét elveszítőknek, valamint az egészségügyben és további közhasznú/nélkülözhetetlen munkakörökben mindannyiunkért dolgozóknak (pl. közoktatásban dolgozó pedagógusok, bolti eladók, stb.). Ezekkel kapcsolatban csak egy rövid kérdés lesz a jelentkezésben, és nem kérek semmilyen bizonyítékot a jelentkezéskor, de természetesen építek mindenki őszinteségére és korrektségére.

A2-B2 közötti nyelvtudás

A tanfolyam azoknak lesz követhető és értékes, akik az angol nyelv alapvető nyelvtanával és alapszókincsével már megismerkedtek. Nyelvi szinted gyorsan tudod ellenőrizni a Cambridge szintfelmérőjével, ami mindössze 25 kérdésből áll.

Stabil internetkapcsolat, Zoom ismeretek

Az órákon való részvételhez szükség van egy videókonferenciára alkalmas eszközre (pc, notebook, tablet, telefon), stabil internetkapcsolatra, valamint a Zoom szofterre. Segítség a Zoom telepítéséhez és használatához itt található.

Képzés szervezője: Darvas Márton Áron ev.

Felnőttképzési azonosító: B/2020/003405

Darvas Márton EV. 2019 – darvasmarton.hu

info@darvasmarton.hu